Händelserika veckor!

Har inte "hunnit" blogga alls de senaste veckorna! Det har verkligen varit fullt upp! Dels har vi skrivit kontrakt för ett nytt boende, vi flyttar 1/8 eller en månad tidigare om vi blir av med vårat redan då! Har idag haft första visningen så det har varit en del förberedelser innan det! Ska bli skönt när det är över och kontrakt skrivet så vi slipper fundera mer! Lite riskfullt att redan ha ett nytt boende men det är en liten chansning!

Melina började på babysim förra veckan! Hon var lite smått för förkyld dagen innan så vi tog det lite lugnt och badade bara halva tiden. Igår var det dags igen och då fick hon testa att doppa ansiktet lite för att vi ska kunna dyka på riktigt nästa gång! Det är så mysigt att göra det här tillsammans!

Var på BVC i torsdag och Den här gången vägde Melina 4940 gram så lite till hade hon gått upp iallafall! Men vi började med lite gröt samma dag och hon älskar verkligen det! Hon bara äter och äter och får i sig hela smakportionen! Hon är superduktig och spottar inte ut något! Väntar vi för länge med skeden så säger hon till och ska ha mer!

I måndags  var det även dags för babysång! Roligt var även det och Melina var helt slut efter det! Jobbigt att sjunga och dansa hehe =o)

På söndag är det dags för dop! Hoppas att vår vattenträning har gett resultat och att hon gillar att få vatten på huvudet! =o)




Melinas nappar+nappband från MAM har kommit:


Det händer en del!

Dagarna bara rullar på och jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen.
Vi var och vägde Melina förra måndagen och då hade hon bara ökat 70 gr i vikt på en månad så jag fick tipset att intensivamma henne i en vecka (varannan timme på dagtid) och det gick riktigt bra men tiden till annat räckte inte riktigt till. I förra inlägget skrev jag om att hon har haft problem med magen och sen den torsdagen hon bajsade så hade det nu gått 11 dygn igår och inget bajs alls så igår fick jag ringa bvc och det blev laxermedel för att få ut det för nu måste det ut sa de. Annars kunde hon bli riktigt sjuk. Och ammar man kan de inte blir förstoppade har jag hört innan, men så är tydligen inte fallet! Hon var inte riktigt sig själv igår kväll men idag har hon vanligt lika glad som hon brukar. Usch, det är inte bara att vara mamma, ständigt är det något man oroar sig för.... Men det hör väl till.

Nu har vi bestämt oss för att sälja vårt hus och det kommer ut i nästa vecka! Denna gång ska vi verkligen se till att slutföra affären för jag vill inte bo här en vinter till. Det kommer aldrig fungera när Melina börjar gå. Vi har tittat på ett par bostadsrätter för det lutar åt att INTE blir Hällabrottet. Vill bo i Kumla så man fortfarande kan gå fram och handla tex. Vi får se vad vi hittar.

Härligt att det börjar bli vår nu! Kommer bli många och långa promenader!!!


1 år sedan!

Idag är det exakt ett år sedan vår lilla tjej flyttade in i min mage! Vilken känsla det var! De kommande 16 dagarna gick så långsamt och vi sen testade positivt var ju bara helt otroligt! Vad mycket som kan hända på ett år och vad livet kan förändras! Att vara mamma är hundra gånger bättre än vad jag vågat hoppas på att det skulle vara! Även om det innebär ständig oro så är det så underbart! Vet inte om jag är extra orolig eftersom det inte har varit det lättaste att få henne eller om alla är lika nojig som mig. Förstår inte hur jag ska kunna lämna ifrån mig henne på dagis när det är dags för det om ca ett år. Men det ska jag inte tänka på nu.

Nu har vi fått plats på babysim i Hallsberg! Blev så glad när de ringde igår! Så om två veckor är det dags! Teori första gången och sen 7 badtillfällen. (Tack Anna S för tipset men vi hann få platsen innan jag såg din kommentar) Ska bli riktigt mysigt att få gå iväg och bada! Hoppas bara Melina tycker det också! Men hon älskar ju att bada här hemma så det ska inte vara något problem!

Melina har haft lite problem med magen och inte bajsat ordentligt på två veckor! Men idag äntligen släppte det och hon mer eller mindre fyllde 5 blöjor på några minuter hehe. Han bara torka och inte ens sätta på en ny förrens det var en ny laddning i blöjan! Jag bara skrattade! Det var nog tur att jag inte hann få på blöjorna för jag vet inte hur det hade gått om allt hade hamnat i en blöja! Den hade garanterat runnit över!

Inatt var Melina duktig att sova, somnade 21:45 och vaknade och åt 6:45, somnade om direkt och sen väckte jag henne efter nio! Hoppas bara det blir så fler nätter även om hon brukar vara duktig! Hon äter oftast sista gången vid halv 9 - 9 och sen äter hon vid femtiden och somnar om till 8-9 så jag är nöjd ändå!

RSS 2.0