Händelserika veckor!

Har inte "hunnit" blogga alls de senaste veckorna! Det har verkligen varit fullt upp! Dels har vi skrivit kontrakt för ett nytt boende, vi flyttar 1/8 eller en månad tidigare om vi blir av med vårat redan då! Har idag haft första visningen så det har varit en del förberedelser innan det! Ska bli skönt när det är över och kontrakt skrivet så vi slipper fundera mer! Lite riskfullt att redan ha ett nytt boende men det är en liten chansning!

Melina började på babysim förra veckan! Hon var lite smått för förkyld dagen innan så vi tog det lite lugnt och badade bara halva tiden. Igår var det dags igen och då fick hon testa att doppa ansiktet lite för att vi ska kunna dyka på riktigt nästa gång! Det är så mysigt att göra det här tillsammans!

Var på BVC i torsdag och Den här gången vägde Melina 4940 gram så lite till hade hon gått upp iallafall! Men vi började med lite gröt samma dag och hon älskar verkligen det! Hon bara äter och äter och får i sig hela smakportionen! Hon är superduktig och spottar inte ut något! Väntar vi för länge med skeden så säger hon till och ska ha mer!

I måndags  var det även dags för babysång! Roligt var även det och Melina var helt slut efter det! Jobbigt att sjunga och dansa hehe =o)

På söndag är det dags för dop! Hoppas att vår vattenträning har gett resultat och att hon gillar att få vatten på huvudet! =o)




Melinas nappar+nappband från MAM har kommit:


Kommentarer
Postat av: Mormor

Kul att få se bilder från badet! Jättekul att ni har roligt på era aktiviteter! Kram till alla tre!

2011-04-01 @ 16:47:21
Postat av: ingela

Det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg och se bilder på farmors lilla Melina Kram på er allihopa!

2011-04-02 @ 12:09:13
URL: http://[email protected]
Postat av: Anna

Hej! Jag är i ruvar "träsket" och är på ruvdag 10, googla och snubbla in här, såg att du fick positivt tidigt, jag har fick spökstreck ruvdag 7 och idag dag 10 finfint stort plus, har testat 2 olika test bara för att vara säker. Jag blev så glad att se att du fick en liten, vilket hopp jag fick tack för en fin blogg! kram hönan Anna

2011-04-10 @ 22:31:44
Postat av: M

hejsan, vilken sötnos du har där ;) förstår att det skulle passa med lundmyrs badkläder på babysimmet.

Tyvärr är baddräkten i 70 såld, så nu har jag bara 60 kvar och den ska passa från 3 till 6 mån. Tror dock att den skulle passa lite längre för det känns som om lundmyr storlekarna är lite stora ja.

2011-05-04 @ 12:44:43
URL: http://ledsenihemlighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0