Älsklingen 7 månader

Ytterligare en månad har passerat i Melinas liv! Det går otroligt fort! Och det händer så mycket så snabbt! Nu kan lilla älsklingen sitta utan stöd, iallafall tills hon ser något på håll då hon kastar sig åt sidan eller framåt! Men hon blir stadigare för varje gång hon sitter och idag klarade hon tom att ta en sak från sidan och trycka upp sig till sittandes igen! Hon är så snäll och duktig! Sover hela nätterna, äter allt, och är alltid go och glad! Det är inte ofta hon är ledsen, bara när hon är lite för trött. Hon är inte heller lika mammig och pappig längre så nu kan andra hålla i henne, iallafall ibland! =o)

Imorgon är det dags att köra kartonger till vårt nya boende, eller till grannens garage! (Tack Jimmy och Jenny att vi får ställa lite saker där) Blir ju mindre kvar på torsdag då plus att vi inte har mer plats inne att ställa kartonger som är färdigpackade på! Så det blir kanon det här! Kan inte fatta att det är så nära nu! Sista helgen i det här huset. Känns lite konstigt med det ska bli så underbart skönt med lite yta!!!

Vi har varit inne till Örebro nästan varje dag den här veckan! Vi har bla hälsat på mamma som är inlagd på sjukhuset för att få speciell strålning (läs mer om det på hennes blogg (Birgitta Stenefjord)) Så den här veckan har gått fort vilket jag inte tror att det gör för henne! Hoppas att helgen går fort för hennes skull så hon får komma hem snart!!

Tror nog det får bli en tidig kväll idag så man orkar med morgondagen! Och Melina somnade strax efter 7 så risken är hon vill upp vid den tiden imorgon bitti! Niklas är ute och äter med jobbet och inget bra på tv så det är nog lika bra att läsa bok och sova!!!

Snart dags!

Nu är det bara 2 veckor kvar till flytt!! Längtar som bara den! Är en stor röra här hemma och det är svårt att göra något överhuvudtaget! Men det funkar när man ser ett slut på det!

Härligt att sommaren är tillbaka igen! Synd bara att vi inte har poolen uppe, det kändes inte som det var någon stor idé nu innan utan det får väl vara bland det första vi sätter upp när vi kommer till det nya!

I måndags hade vi flyttloppis i trädgården! Det var mycket folk en timme innan vi öppnade och en stund till efter det! Men sen dog det ut.. Kom inte många alls, jättetråkigt! Men vi får göra ett nytt försök Lite fick vi sålt iallafall, alltid något!

Usch, imorgon är det dags att då till tandläkaren för att göra om en rotfyllning. De gjorde en för några år sedan men jag tillhör de få procent där de misslyckats och den läcker! Så de måste borra upp och göra om... Och det är INTE roligt.... Ännu tråkigare är att jag måste betala för det också, det är ju inte mitt fel tycker jag men jag vet inte....

Idag var vi in en sväng till Örebro för att hälsa på mamma och Berndt och vi tog en promenad till Stora Holmen! Mysigt!

RSS 2.0