76,1%

Nu är det äntligen en knapp fjärdedel kvar! (Förhoppningsvis) 9,5 vecka tills vi får se den lille! Jag hoppas att h*n vill komma några dagar tidigare! Helst av allt hoppas vi på 12 november istället för 21 för då blir personnumret 101112 =o)

Har haft två st bekanta som också varit gravida. Det ena paret skulle ha i slutet på augusti och det andra paret i slutet av september! Men båda fick förra veckan med 3 dagars mellanrum så nu känns det nästan lite ensamt. bara jag kvar! Men den som väntar på något gott.

Man blir så orolig om allt man läser som kan hända! Skulle inte orka med att något hända nu så här långt in, fy vad hemskt! Var hos BM igår iallafall och allt såg bra ut! Ligger strax under medel på kurvan! Skönt! Så häftgt att få höra hjärtljuden varje gång också! Bara drygt 2 veckor till nästa gång! Tätt nu på slutet! =o)
Bara 4,5 vecka kvar att jobba också! Det ska bli UNDERBART! Man sover ju inte sådär jättebra längre så man är ju inte direkt pigg när man kommer hem efter jobbet!

Din graviditet startade Mån 15 feb 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Mån 1 mar 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 213 av 280. (76,1%).

 
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 2 fulla dagar (v30+2).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 21 nov 2010
Du har 67 dagar kvar till beräknad förlossning.

Dagarna går!

Den här sommaren har gått snabbt trots allt! Ibland känns det som om veckorna flyger fram.
Börjar känna mig lite för tung och osmidig, allt är inte lika lätt längre som det var förut. Det gör ont lite överallt men det jobbigaste av allt är alla toabesök, känns som om jag inte gör annat än att springa på toa hehe.
Det som är häftigt nu är att man känner så tydliga rörelser! Vissa dagar är det full fart i magen! Men än så länge är det bara jag och sambon som har fått känna. När mormor kommer på besök så vill den lill* inte ge sig tillkänna.

6,5 vecka kvar att jobba, som jag längtar tills jag går hem! Är helt slut redan efter lunch och orkar inte så mycket på kvällarna! Försöker ändå ta en liten promenad trots värken!

Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 2 fulla dagar (v28+2).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Sön 21 nov 2010
Du har 81 dagar kvar till beräknad förlossning.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

RSS 2.0