Vi överlevde!

Igår var första dagen som sambon jobbade efter Melinas ankomst! Trodde det skulle bli ganska jobbigt men det gick ganska så bra ändå!
Dagarna rullar på ganska snabbt nu och Melina är 3 veckor imorgon! Helt otroligt! Hon är supersnäll och gråter inte ofta (peppar peppar....). Det som är lite kämpigt är att hon gillar att vara vaken på natten och kan ligga i flera timmar utan att somna. Så det blir inte så mycket sömn för mig. Har ingen lust att sova på dagen heller eftersom det är ljust ute så kort tid. Nu har det ju äntligen varit lite varmare ute så det har blivit promenad 4 dagar i rad! Jag njuter av varje steg! Förrut kunde jag knappt ta ett steg utan sammandragningar och värk och nu känns det som jag flyger fram när magen är borta! Härligt är det! Hoppas inte att det blir lika kyligt igen, känner mig så inlåst då.
Imorgon är det dags för Melina att vägas och mätas igen. För en vecka sen hade hon gått upp till 2820 gr och 49 cm. Jag tippar på att hon är över 3 kg nu. Det både känns och syns att hon börjar lägga på sig! Hon känns inte lika "skör" när man tar i henne som hon gjorde i början.

Helt sjukt att det bara 2,5 vecka kvar till jul, sitter och funderar på vad vi ska köpa i julklapp till Melina. De andra julklapparna till hennes kusiner är klara sen i somras. Mer blöjor kanske? Hehe, går ju 10-15 st om dagen så det kanske vore något?

Vår älskade sötnos!
Vår älskade sötnos bara några dagar gammal!


RSS 2.0