Kan det vara 6 veckor senare nu....

Har sovit ganska dåligt inatt för en gångs skull trots att jag var helt slut igår efter jobbet också!
Åker lite senare till jobbet idag, sov ett par timmar längre. Har ätit lite frukost hemma och tagit det lite lugnt, så jag hoppas att jag slipper må illa idag och kanske får vara lite piggare. Jag vill att det här 6 veckorna ska vara slut nu så värsta perioden är förbi. Det är så fruktansvärt jobbigt och det är svårt att beskriva när man bara inte orkar något....
Ska bli skönt med 5 dagar ledigt efter idag! Skulle vara skönt om man fick må hyffsat bra så man kan få lite gjort också, inte bara sova på soffan.

Tips någon?

Jag är verkligen helt förstörd! Så jäkla trött hela tiden och mår illa... Kan knappt borsta tänderna för jag mår illa av att ha tandborsten i munnen och sen av skummet... hehe....
Provar att ta lite Proviva blåbär nu på morgonen så får man se om det funkar bättre då! Och så en skorpa till! =o)
Jag är glad att jag inte spytt än men jag lovar att det kommer vilken dag som helst för det är nära....
Någon som har tips på vad man kan göra.... Kommer inte orka jobba om man ska må så här hela tiden.......

In i vecka 7

Usch fy! Igår mådde jag inte bra alls! Låg på soffan HELA dagen! Var hur trött som helst och mådde illa från och till! Känner mig inte helt hundra idag heller, vi får se hur det går att jobba. Det värsta är att man inte kan säga något till de man jobbar med utan det är bara att försöka se glad och pigg ut...
Sitter här med en skorpa så får vi se om jag känner mig lite bättre. Vill inte äta mina mackor riktigt än för då kommer jag bli hur hungrig som helst innan lunch!

Detta händer med embryot denna vecka:
Embryot: Embryot är nu en centimeter långt. Handled och fingrar skapas och händer och fötter kan urskiljas som små paddlar. Ansiktet börjar ta form och ögonen kan ses som små fördjupningar. Inne i huvudet finns det något som liknar blåsor, det ska senare bli hjärnan. Här kan man med ultraljud se embryots hjärtaktivitet.

Helt otroligt! =o)

Bläää

Jag är så trött och illamående hela tiden! Känner inte igen mig själv alls.... Jag är extremt rastlös också och blir galen på mig själv att jag inte kan göra något. Det är bara 6 veckor kvar att må så här då hehe.......
Hur klarar man av att jobba när man mår så här? Som tur är har jag klarat mig från att spy men det känns som om jag kommer göra det när som helst! Blää......

Jobbig vecka!

Har varit så jäkla trött den här veckan! Har gått och lagt mig lite tidigare än vanligt men ändå varit helt slut på kvällarna! Lyckades hålla mig vaken till en film igår men det var knappt! Blev nästan imponerad av mig själv, men som jag fick kämpa hehe.
Den här helgen blir lugn! Skulle bli knäckt om vi skulle bort någonstans idag! Måste bara vila, vila, vila!
En liten promenad blir det om en stund, skönt att komma ut och få lite luft! Synd bara att solen lyser med sin frånvaro!
Om 2 veckor ska jag jobba 12-15 timmar på lördagen! Vet inte hur det ska gå! Och inte nog med det, ska direkt på en 30-årsfest efter det! Jag kommer ju vara totalt slut efter det! Tur att det är min anledning till att inte dricka haha...

Ha en härligt lördag!

Fredag

Skönt att det är fredag idag! Är helt slut!
Fick ställa in badminton igår pga av huvudvärken! Var hemma hos mamma en sväng istället och åt våfflor! =o)
Somnade en stund på soffan efter att ha fått tillbaka huvudvärken! Trodde den var borta nu när jag vaknade idag men jag känner att den ligger där bak och jävlas.... Så jäkla tråkigt att man inte kan ta något. jag måste nog kolla upp det lite mer! För det här blir ju outhärdligt...
Lär ju somna tidigt idag med... Bara jag klarar av att hålla mig vaken till solsidan så får jag vara nöjd, får väl i värsta fall sova en stund innan... haha..  Det är så svårt att förklara den här känslan av total trötthet varenda dag! Det bara kryper i kroppen på mig och jag skulle nog kunna somna ståendes på en fot! Det blir skönt nästa vecka när det är påsk, har tagit ledigt på skärtorsdagen också så då får jag 5 dagar ledigt! (Om jag inte blir inringd) Härligt!

Vårtecken: När jag åkte till jobbet idag såg jag att det kommit upp knoppar i vår rabatt där snön försvunnit! Ska bli intressant att se vilken av blommorna det var!

Ha en härligt fredag alla mina läsare! Kommentarer är uppskattade så jag vet vilka ni är som läser! =o)

Huvudvärk

Har haft sån jävla huvudvärk sen igår kväll! (Typ migrän) Och inte finns det några tabletter jag kan ta! Alvedon hjälper ju inte så mycket....
Ska iväg till tandläkaren nu på morgonen och sen till jobbet! Får se om jag klarar av att åka iväg! Så jäkla värdelöst att man inte kan något...
Tycker inte att jag har så mycket grav-tecken än... Är mest mitt humör och tröttheten. Var ju lite illamående i helgen men nu i veckan har det varit lugnt! Man börjar ju undra om man verkligen har något där inne! Ska bli kul att se den 12 april!

TrÖtT

Är så jäkla trött nuförtiden! Igår blev det 3 timmars övertid pga möten och sen orkade jag inte mycket mer! Gick och la mig redan vid 9!
Kan inte släppa tanken på att något kan gå fel! Ena stunden känner jag att ja men det är ju klart att det kommer gå bra och nästa stund känns det som man blöder och jag måste springa och kolla. Blir galen! Är ju svårt att veta vad man kan göra/äta och vad man ska undvika! Mest rädd är jag för viss träning. Vad ska man undvika? Det står så mycket olika på nätet! Samma sak med färgning av håret. Jag vill göra blonda slingor nu, men ibland står det att man ska undvika det och ibland står det att det bara är en myt, vad ska man tro?? Vill ju inte se så här dassig ut i håret ända till november?! Jag håller på att bli galen redan nu! Och utväxten ser ju inte direkt rolig ut... Man skäms ju nästan för att gå utanför dörren.
Och så har min mage blivit så svullen tycker jag.... Just nu känner jag mig bara tjock och äcklig....
Kan man vara lite deprimerad fast man borde vara överlycklig för att man är gravid?

Vecka 6 (V5+2)

Åh vad jag vill att veckorna ska rulla på nu! Vill ju så gärna berätta för alla att jag är gravid! Hatar att hålla det hemligt! Allt blir ju så mycket svårare att säga nej till. After Work med jobbet...
Idag blir en lång dag med massa möten! Förstår inte hur trött jag är! Hade lätt kunnat lägga mig vid 9 igår kväll också men jag ville ju så gärna se svenska hollywoodfruar! Men vad mycket sämre det är den här säsongen! Gillar inte riktigt "de nya". Det är bara kul att se Maria!

Regn och grått idag! Men då försvinner väl snön snabbare så det kanske är bra! Men man blir så mycket tröttare bara! Hade tänkt att gå ut och gå eller åka till gymmet igår! Men jag blev så frusen när jag kom hem så det blev soffan istället! Var lite öm i magen också så det var lika bra att vila! Om jag inte kommer hem allt för sent efter mötet idag så ska jag försöka ta mig iväg en sväng iallafall! En kort stund är iallafall bättre än inget!

Ha en underbar tisdag!

Ny vecka

Var hur trött som helst igår kväll och gick och la mig strax efter 9! Men idag vaknade jag 05:50! Skönt att vakna innan klockan ringer! Fast jag hade nog kunnat somna om!
Jag är inte jätteladdad att jobba... Skulle vilja vara hemma och greja lite! Men jag vet inte med vad... Vill ha ett större hus nu så man kan fixa lite utan att bara behöva flytta runt allt! Har börjat titta lite iallafall! Ska vi få en liten familjemedlem så behöver vi större hus!

Går in i vecka 6 idag! 7 veckor kvar tills den största risken är över! Usch vad de här veckorna kommer gå sakta! Är ju så svårt att förstå att man har något litet i magen.

Detta händer med embryot denna vecka:
Embryot: Embryot växer cirka en millimeter om dagen. Det är lika stort som en ärta, det vill säga tre-fem millimeter. Det har fortfarande en svans som senare blir till ben. Embryot utvecklar det som ska bli nervsystem, det visar sig nu i form av tunna trådar. Fosterhinnorna har bildats, men än så länge finns inte mycket vatten att tala om.
Kroppens organ börjar bildas på allvar, stämband och underkäke börjar ta form. Innerörat skapas, hjärtat slår med en kammare och munöppningen är skapad. Nu skapas en skiljevägg i hjärtat, navelsträngen, lungor, bukspottkörtel, sköldkörtel och lever.

Helt otroligt vad mycket som händer! Och att det verkligen fungerar! Är ju fortfarande orolig för blod varje gång man går på toaletten! Man känner efter hela tiden! Måste nästan ta ett test till snart för att se att man verkligen är gravid! Men mensen har ju inte kommit än och jag mår illa från och till. Får ju kvällningar bara jag tänker på vissa saker haha... =o) Hoppas att det inte blir värre med illamåendet... Jag är ganska känslig för otäcka lukter annars men jag känner att jag har ännu svårare nu!

Jag förstår inte!

Exakt kl 06:10 vaknade jag idag med! Och det är då väckarklockan brukar ringa på vardagarna! Vet inte vad som har hänt med mig! Kan det ha något att göra med att jag är gravid?? Jag var ju astrött igår kväll men klockan var ju efter 11 innan jag la mig... Borde ju ha kunnat sova längre! Men jag tycker det är skönt att komma upp så här tidigt! Och jag som kan ha lite svårt att sova på söndagarna annars får det lite lättare när jag gått upp så här tidigt! Så det är bara positivt egentligen!

Vill gå en morgonpromenad men det ser riktigt grått ut ute! Inte lika lockande då! Men vi får se om det spricker upp sen! Har hört att det ska komma in snö idag igen - VILL INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Första festen avklarad!

Åh vad jag hatar att ljuga! Idag fick det bli migränlögnen + att vi sa att vi måste upp tidigt! Egentligen skulle man ju vilja berätta för alla vad den riktiga anledningen är! Man vill ju egentligen inget hellre! Men de får veta i efterhand varför vi gick hem så tidigt!
Det jobbiga är att om 3 veckor är det fest igen och många av dem som kommer var även på denna fest! DÅ blir det jobbigare! Att jag inte dricker 2 gånger på raken kommer många tycka är konstigt... Men de får tro vad de vill! Alla kommer ju tro och förstå men de kommer inte få något bekräftat av oss! "Som tur är" ska jag jobba minst 12 timmar den dagen och kommer även sent till festen så många kanske inte märker det ens!! *hoppas hoppas*

Nej dags att hoppa i säng! Det tar på krafterna att gå upp tidigt + att vara gravid! =o)

Uppe med tuppen

Vaknade vid halv 7 idag ocskå! Min kropp är verkligen som en klocka! Bestämde mig för att gå upp 10 minuter senare trots att jag nog skulle ha kunnat somna om! Men jag vet hur skönt det var förra helgen, att gå ut och gå tidigt och så får man så mycket gjort! Jag får nästan panik om jag sover bort för mycket av min lediga helg!
Blir nog en promenad om en liten stund! Blåser lite ute men solen visar sig ändå! Får se om det blir en ensam promenad idag eller inte.....

Ha en underbar lördag!


Äntligen helg!

Skönt att det är fredag idag!! Ringde in till fertilitesenheten idag och fick en tid för VUL den 12 april! Längtar tills dess så man får se att det verkligen finns något inne i magen! =o)
Imorgon är det dags för lite party! Vet inte än vad jag ska skylla på men det blir väl något om att jag ska upp tidigt på söndag och köra bil! Jag får väl vara tråkig helt enkelt! Hehe....

Ha en underbar helg alla läsare!

Testdag!

Idag är det min riktiga testdag! Och sjävklart visade det plus även idag!!! Woohoo jag är gravid! Ska idag ringa in till fertilitetskliniken och meddela mitt resultat! Jag hoppas verkligen jag får tid bokad för ultraljud direkt! Men det borde jag få då det ska ske 2-3 veckor efter testdagen!

Så jäkla skönt att det är fredag idag! Behöver ett par dagar att ta de lugnt nu! Känner mig tröttare än vanligt även om jag vaknar före klockan ringer!
Var på gymmet en sväng igår! Blev 35 min promenad på bandet (för tråkigt väder för att gå ute) och lite triceps! Jag ska hålla igång så länge jag bara orkar och kan! Tror man tjänar på det i längden!
Skulle vilja börja på typ gravidyoga eller nåt så småningom men jag tror inte att det finns där jag bor...

Tänker tillbaka

Har bestämt mig för att när jag har gått ut officiellt med att jag är gravid så ska jag informera alla jag kan om hur mycket ens närmsta släkt och vänner kan såra en utan att de vet om det! Vet inte hur många gånger under de senaste åren vi fått frågan "är det inte dags för er att skaffa barn snart" De skulle bara veta hur länge vi har försökt och att det faktiskt är så att alla inte KAN få barn. Det är många gånger man gått hem och varit jätteledsen och deprimerad för att någon/några tjatat på en! Det har tom blivit så att jag vissa gånger har undvikit att träffa någon bara för att jag inte orkar med detta tjat! Men dessa människor ska sen få veta det också för att inte göra om det mot någon annan!
Det är ju faktiskt vanligare än man tror det här med ofrivillig barnlöshet! Men alla tar för givet att det ska bara ske när man varit tillsammans ett visst antal år. Och bara för att de själva blev gravida så fort de slutade med p-piller så är det inte säkert att alla har det så lätt!

Men när allt det här är över så finns det ingen i min närhet som inte kommer att veta vad IVF är och ingen som kommer tjata på någon om att de borde skaffa barn! Det ska jag se till =o)

Imorgon är det min riktiga testdag och sen dags för samtalet in till fertilitetskliniken! =o)


Fortfarande gravid! =o)

Igår blev det över 12 timmar på jobbet så jag känner mig lite sliten idag och med lite huvudvärk! Så idag ska jag åka hem direkt när jag slutar!

Gjorde ett "billigt"  test igår kl 10 på kvällen. Dels ville jag kolla om det blivit någon förändring eftersom jag blödde lite och dels ville jag se om jag har tillräckligt med hormoner för att det ska synas på kvällen! Och igår var det verkligen hur tydligt som helst! Jag har iallafall svårt att fatta det, jag är GRAVID. Det blir typ "Jag? Gravid? nej det kan inte stämma.." Som jag har längtat efter detta! Fattar det inte... Om allt går som det ska kommer jag bara jobba 7 månader till.. Jag fattar bara inte.... Ursäkta om jag börjar skriva lite "svamligt" men det är bara helt otroligt! Och jag tror det är först nu det börjar sjunka in och jag börjar acceptera att jag faktiskt är GRAVID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu vill jag att det ska bli fredag så att jag får ringa in till fertilitetskliniken och meddela mitt resultat!! Får antagligen en tid för ultraljud då också!!! =o)

Det är helt otroligt vad läkare kan göra! De har verkligen hjälpt oss att äntligen komma så här långt!


Det närmar sig!

Min riktiga testdag närmar sig! På fredag är det dags och jag hoppas att det fortfarande visar plus då, hehe... Men det borde det ju göra!
Den blödning jag hade söndag kväll/måndag dag var ju extrem liten så det var absolut ingen mens!
Kanske är slemhinnorna som är lite känsliga efter Progesteronet eller nåt... Eller så kanske embryot har "borrat sig in" djupare.... Jag hoppas att det inte var något allvarligt iallfall! Det är tur att det slutat blöda iallafall!
Man blir ju så jäkla nojjig och måste springa och kolla hela tiden! Usch säger jag bara! Nu vill jag bara njuta av det här! Men jag kommer nog göra det mer på fredag!
Nu börjar även planeringar av vad man ska säga när man ska på fest. Ska iväg på en fest på lördag och jag brukar alltid hänga på och vara glad och alltid dricka! Och nu ska man sitta där och hitta på något! Känns som alla kommer fatta direkt!
Förslag någon?

Slutat blöda!

Nu verkar det som det har slutat blöda iallafall! Så det är ju skönt! Har varit en riktigt deppig dag idag! Men jag har nog kunnat stänga av det ganska bra på jobbet ändå! Jag är nog ganska bra på att göra det! Som tur var hann det sluta blöda innan jag åkte hem från jobbet så jag hann bli på lite bättre humör iallafall!
Nu är det bara att hålla tummarna att det inte börjar igen! Eller om det gör det att det inte är något allvarligt!
Fy fan vilken pärs det är att vara gravid, alltid ska man oroa sig för något.... Men det är det väl värt till slut!
Om det nu tar sig som det ska så har vi en liten här hemma i november! Men så långt vågar jag knappt tänka än!

Skönt att måndagen är över nu iallafall! Och idag är det ju så mycket bra på tv att jag inte vet vad jag ska välja! Typiskt att allt ska samlas på samma dag! Bättre de skulle visa lite mer på helgerna när man har tid att titta på tv! Idag lär jag väl ändå samna framför brasan i soffan eftersom jag knappt sovit inatt. Satt på ett möte hela eftermiddagen och tillslut visste jag inte hur jag skulle göra för att hålla mig vaken hehe

Blödning

Vi var ju så himla glada igår och så gick jag på toa igår vid 7-tiden och då har jag fått en liten blödning. Det var ju igår min mens skulle ha kommit egentligen... Så nu fattar jag nada... Det visar plus men jag har en blödning! Jag hoppas att detta inte är något farligt.... Vet ju att man kan ha en blödning ändå fast man är gravid men nu oroar man ju sig ganska mycket.. Har inte sovit mycket alls inatt. Slumrade lite ett par timmar innan klockan ringde och då drömmer jag om att jag får missfall.... *suck* Det får bara inte bli något...
Men vi får väl se hur dagen utvecklar sig. Jag hoppas att blödningen avtar och inte ökar!!

Kul att det är några som läser min blogg! Välkomna hit!! =o)

Gravid - Tror jag!?

Var tvungen att åka till Apoteket och köpa ett Clearblue test istället eftersom jag inte riktigt litade på de där billiga!
Tänkte att nu på eftermiddagen kommer det säkert inte synas så jag tog ett av de billigare först och testade med. Såg ett svagt streck där och då tänkte jag att jag kör ett test med Clearblue. Och det visar ett klart och tydligt plus! Jag måste ju vara gravid nu?! Blir ändå osäker då min testdag är på fredag egentligen....
Men jag tillåter mig att vara lite glad en stund iallafall!

Vad tror ni? Ruvardag 12 (om man räknar ET som dag 1)

Tjuvtest nr 2

Ruvardag 12 (om man räknar ET som dag 1)

Eftersom mitt test igår visade så svagt så ville jag göra ytterligare ett test nu på morgonen! Min kropp är som en klocka och vaknar den tiden jag brukar gå upp till jobbet på vardagarna! Så den här helgen har jag varit vaken före halv 7 båda dagarna! Helt sjukt! jag borde vara hur trött som helst!
Jag tycker det är hur skönt som helst att gå upp så här tidigt om man är pigg! Är helt underbart väder så det blir nog en promenad på en dryg timme idag igen med sambon.

Åter till testet! Var lika nervös idag som igår för att det bara skulle ha varit inbillning, men även idag visade det ett svagt plus. Måste ju tillägga igen att de här testen är superbilliga och jag litar inte riktigt på dem!
Så nu blir det till att köpa ett Clearblue att ta kanske imorgon?... Då kommer jag vara livrädd för att det ska stå "Ej gravid".... Jag har ju min riktiga testdag på fredag och har ett speciellt test till det. Men det tänker jag använda då!
Idag är den dagen jag egentligen ska få min mens på och då brukar jag alltid ha fått den direkt på morgonen. Men än så länge ingenting. Jag vet att den kan bli några dagar sen nu pga allt kroppen har gått igenom.
Man kommer ju vara rädd varje gång man går på toaletten nu haha....

Igår kväll fick jag så jäkla ont i magen precis runt äggledarna, livmodern... Det var ingen "vanlig" värk så vi blev nog ganska rädda båda två! Första tanken var att det antingen var något fel eller mensen som var på g (brukar aldrig ha mensvärk annars) och den andra tanken var att jag började bli överstimulerad.... Men efter ca 1 timme gick det över så jag hoppas att det inte var något.

Nej, dags för lite frukost!

Kunde inte hålla mig från att tjuvtesta!

Vaknade vid 6-tiden och jag låg och funderade en stund på om jag skulle göra ett test idag eller inte. Det är ju ändå bara ruvardag 11 och jag vet att det är ganska tidigt... Men var ändå lite nyfiken. Hade inte speciellt höga förhoppningar då jag varken känner mig gravid och att det inte gått så många dagar!
Hade några billiga test låg i badrumsskåpet som jag köpte för nåt år sedan då man fortfarande hoppades!

Det var sega minuter att vänta och hjärtat bankade ganska hårt. Sambon kom ner precis också och undrade vad jag höll på med. Fick fram ett ytterst svagt testtreck så jag vet inte vad jag ska tro. Tänker inte lite på här testet alls men hoppas kan man ju! Kanske gör ett sådant test igen om ett par dagar, innan det är dags för det riktiga på fredag, DÅ kommer jag vara riktigt nervös då det känns som "Nu eller aldrig"....

Så jag vet fortfarande inte om jag är gravid eller inte men jag har inte gett upp riktigt än iallafall då det iallafall var väääääldigt svagt +............

Skönt att gå upp tidigt! Kände att det inte var någon idé att gå och lägga sig igen. Så nu blir det frukost (är fortfarande grymt hungrig tidigt numera) och sen en långpromenad i solen med sambon! Kan vara en skön start på helgen!!

Ha en underbar lördag alla därute!

Solsidan

Solsidan måste vara den bästa svenska serie som har gjorts! Så jäkla skön! Och jag har hört att de kommer göra en säsong 2 också!!! Woohoo!

Idag har jag kännt mig väldigt negativ... Känns inte som om det kommer bli något plus den här gången, men man vet ju aldrig.... Orkar inte ett minus...

Dags att sova och kanske vakna lite piggare och gladare imorgon!

Ruvardag 10

Känns inget konstigt idag heller... Fortsätter leta tecken. Har blivit mycket hungrigare på morgonen! Nu är jag hungrig direkt när jag kommer till jobbet vid 7 annars åt jag vid 9... Kan det vara ett tecken?
En vecka kvar idag till den riktiga testdagen.. Men får se om det blir ett smygtest innan.
På söndag ska mensen komma egentligen, kan tänka mig att den blir något försenad eftersom jag har tagit massa sprutor, så man ska väl inte vara för säker om inte den dyker upp...

Usch vad nervös jag börjar bli! Den här gången måste det väl vara vår tur att ha lite flyt för en gångs skull? Vi har så mycket otur med annat så låt oss få detta!

Testa tidigare eller inte?

Är lite sugen på att testa i helgen men jag vet inte om jag ska vänta ytterligare några dagar. Har testdag på fredag 19/3.... Men jag har fått lite längre testperiod en vissa andra....

Jag kan inte sluta hoppas på att det verkligen ska ta sig! Ena stunden är jag säker på att det kommer göra det och i nästa sekund är jag säker på att det inte tar sig denna gång. Usch för denna väntan! Värsta  2 veckorna man kan vara med om.... Speciellt när man är så nära och har väntat på det här så länge!

Ruvardag 9

Hade tänkt börja med en blogg den dagen allt detta satte igång men dagarna igår och ibland känner man inte för att skriva heller! Men nu är det dags att börja!

Fick i september 2009 reda på att min sambo och jag inte har så stor chans att få barn på naturlig väg.
Han tog bort ena testikeln efter en godartad tumör i augusti 2009.
Så då bestämdes det att vi till våren 2010 skulle börja med IVF. Kan ju tillägga att vi försökt i 2 år själva så det var skönt att äntligen få ett svar och hjälp!

I januari var vi tillbaka till fertilitetsenheten på USÖ och planerade in att jag skulle börja med sprutor när mensen kom i februari. Jag "fick" den korta metoden och slapp nässprayen vilket jag tror är kanon! Har ju hört så mycket om att man får så mycket biverkningar av det.
16 februari var det dags att börja med Gonal-F varje kväll kl 9 och från dag 5 var det även dags att lägga till Orgalutran. En spruta som var mindre rolig att ta. Och jag är ganska spruträdd också vilket inte gjorde det lättare! Så jag är riktigt stolt över mig själv som klarat av alla sprutor!

En vecka senare var det dags för VUL och de hittade ca 7-8 äggblåsor och äggplockning planerades en vecka senare.

1 mars var det dags för äggplockningen. Var ganska nervös helgen innan men somnade ändå gott på söndagen. Vid ett på natten vaknade jag av att jag mådde så fruktansvärt illa och det sved i magen!

Gick ner på toaletten och där blev jag kvar från och till HELA natten. Jag hade fått maginfluensa!! Jag som inte haft det sen jag var 6-7 år..... Så jäkla typiskt. Jag var livrädd att inte kunna göra ÄP denna dagen.... Men med påsar och papper i bilen begav vi oss in till sjukhuset och jag klarade mig faktiskt hela vägen! Men jag var inte pigg.
Fick lägga mig och ta alvedon och lugnade och de tyckte även att jag skulle få dropp eftersom jag förmodligen var ganska uttorkad.
Lyckades somna en stund innan det var dags för ÄP.
Fick morfin när det var dags och det gjorde inte alls så ont som jag trodde! Och trots maginfluensan så klarade jag det!
De fick ut 9 ägg vilket vi var mycket nöjda med! Fick ligga kvar lite längre med droppet och fick lite ont när bedövningen släppte. Fick en värktablett och sen var det dags att åka hem!
Blev inte mycket gjort den kvällen utan det blev soffan. Spydde bara en gång till på kvällen men det var nog pga de starka värktabletterna.
Hade ont ett par dagar efteråt men det gick bra.

Den 3 mars var det dags för ET, var så nervös innan att inget ägg skulle ha blivit befruktat och hoppade högt varje gång telefonen ringde!
Men det var 5 som hade blivit befruktade men endast 1 som var av toppkvalité så tyvärr inget till frysen!

Nu är det ruvardag 9 för mig och jag känner inte något direkt. Vill bara så gärna att detta ska lyckas!
Man pendlar verkligen mellan hopp och förtvivlan!

Testdag har jag den 19/3 men får se om jag kanske "tjuvtestar" någon dag innan....

RSS 2.0