Bloggsemester

Det blev tydligen en semester från bloggandet! Vi har verkligen haft fullt upp sen vi flyttade och det har inte blivit mycket tid över!
Nu har vi bott i vårt nya hus en dryg månad och vi trivs superbra! Så skönt med 1-plans, stort kök och vardagsrum! Det som varit lite jobbigt är att jag haft svårt att sova! Har inte sovit någon bra natt alls sen vi flyttade in, men det borde väl bli bättre snart!
Vi har hunnit börja renovera lite, Melinas rum är ommålat och inrett, halen målad. Vi ska försöka hinna med det andra lilla rummet vi har och så ska vi byta till en nu plastmatta i hallen! Vardagsrummet väntar vi med lite till och sovrummet får bli det sista! Ska försöka ta tag i lite kartonger idag igen, det har blivit ståendes ett tag igen! En av oss måste ju vara med Melina när hon är vaken så man märker att allt tar längre tid en vad det gjort förut! Men hon har varit så snäll och duktig och brukar sitta i sin gåstol när vi grejar lite! Hon är alltid lika glad och go!
Den lilla damen bara växer! Hon har nu hunnit bli drygt 8 månader, fått 2 tänder och har kommit upp i krypställning så nu bär det väl av framåt snart!
Melina har nu också fått två kusiner så nu är hon inte minst på någon sida! Emil och Lena fick en liten Leo för en dryg månad sen och Alexander och Amanda en liten Kian för en vecka sedan! Så nu är jag faster också! =o) Verkligen svårt att förstå att Melina har varit så där liten, och ännu mindre!

Igår kom vi hem från vår lilla minisemester! Vi åkte ner till Kungsbacka i tisdags och hälsade på Niklas kompis med familj! Vi stannade till en sväng inne i Göteborg på vägen ner men det började regna så det blev en ganska kort stund. På onsdagen gick vi upp tidigt och åkte iväg till Ullared för att shoppa loss! Så nu är många julklappar och födelsedagspresenter införskaffade till våra syskonbarn och Melina! Så skönt att ha det gjort! Vi var där när de öppnade och fick stå i kö in men det gick snabbt! Så skönt att vara där direkt på morgonen innan det blir kaos! Vi skyndade ner till baby och leksaker eftersom det var där vi skulle handla mest! Efter 2 timmar gick vi ut med första vagnen och in igen direkt och gav Melina lite att äta och sen fick vi slåss bland kundvagnar!
På vägen tillbaka åkte vi in i Varberg och åt lunch och gick lite på stan! Tog sedan bilen ut till Getterön så vi fick se lite hav också! Det var en trevlig resa men det är alltid lika skönt att komma hem! Melina har varit så duktig och funnit sig i allt! Bara så synd om henne, hon har varit lös i magen (vet inte om det har med den senaste tanden att göra eller vällingen som hon ätit en vecka för det har hållt på sen dess) och vi har bytt 15-20 blöjor om dagen så hon är så röd och det svider på henne! Men det verkar ha blivit något bättre igår kväll, det visar sig under dagen idag!

Melina på Getterön, Varberg


RSS 2.0