Ögonfluss

I lördags fick vår lilla stumpa ögonfluss på ett öga, så synd om henne, det rinner och geggar men idag börjar det bli lite bättre - äntligen!

Vi hade bestämt oss för att gå på babysim med Melina men det verkar vara svårt att få en plats. En grupp börjar i Kumla imorgon och den är full och nästa börjar i höst. På Hagabadet är det fullt också, och nu väntar jag svar från Hallsberg. Vill verkligen göra detta! Många tipsar om Brickebacken men söker man på internet så verkar det bara som det finns på Haga-badet i Örebro, någon som vet? Tydligen ska man tydligen anmäla sig innan man ens är gravid för att få plats? Tycker det är konstigt att man inte kollar av och skapar fler grupper om det efterfrågas?!
Men men, får jag vidare!

Imorgon är det dags för återträff med föräldragruppen! Ska bli trevligt! Hoppas att alla dyker upp!

Vi har börjat leta hus igen, och det lutar åt ett hus i Hällabrottet. Skulle helst vilja bo kvar i Kumla men man får mycket mer hus för pengarna i Hällabrottet och vi vill inte bara bo men vill ha yta iallafall. Så då får vi nog flytta på oss 4 km.... Det gäller att vi får vårt hus sålt också! Men det ska nog inte vara problem, vi hade ju bud på huset i somras när vi bestämde oss för att bo kvar! Men vi känner att det är trångt att vara en till i vårt lilla hus. Även fast inte Melina i sig tar någon plats så är det ju alla saker vi har till henne, babysitter, vagn mm. Och det finns inte mycket yta att lära sig krypa och gå på här! Det här huset vi har tittat på nu har MYCKET yta - me like! =o)

Förresten fick vi "riktigt" skratt i fredags igen när vi gjorde lite ljud! Så nu fick Niklas höra det också! Hon är för härlig vår lilla älskling!

Första riktiga skrattet! <3

Dagarna rullar på som vanligt här hemma! Tråkigt bara att det varit så kallt igen! Men nu ser det som det ska bli varmare till helgen! *hoppas hoppas*
Igår skrattade Melina på riktigt för första gången! Jag pussade henne på halsen och hon skrattar till och gör så om och om igen! Jag blev riktigt förvånad och det var så härligt att få höra! Har provat idag igen men idag funkar det inte hehe. Men det kommer nog! Har det väl hänt en gång så borde det ju hända snart igen!
Hon är för mysig vår lilla stumpa. Imorse vaknade hon vid 7 när hon låg mellan oss (hon åt vid 4 och fick sedan ligga i våran säng) och hon fick nappen för att vi skulle kunna ligga en liten stund till. Hon låg och klappade mig på armen (kändes verkligen som hon hade kontroll på armen) och låg med huvudet lutat mot mitt. Varje gång jag tittade upp låg hon där med öppna ögon men hon lät mig ligga och vila en stund till! Det var verkligen supermysigt!
Får se om vi kommer ut på någon promenad idag, kännsl lite kyligt och det är inte så varmt här inne (än) så det känns inte så lockande att gå ut. Men det hinner nog ändra sig!

1 år sedan

Idag kl 21:00 är det exakt ett år sen jag tog första sprutan för att kunna få vår underbara Melina! Helt otroligt vad snabbt tiden har gått även om det inte kändes som det de första 18 veckorna av graviditeten när ja mådde så illa!! Men imorgon är det redan 3 månader sen vårt lilla mirakel ville titta ut!

Idag blev det äntligen lite mildare ute så det blev en promenad på 6,5 km med Jessica och Albin! På eftermiddagen kom Melinas mormor hit! Alltid lika trevligt!!

Svårt att skriva för Melina sitter i mitt knä och tuggar på min tumme så det får bli ett kort inlägg.


Melinas första sprutor

I måndags var det dags för Melina att få två stycken sprutor! Det gick riktigt bra! Hon var ledsen en kort stund och sen somnade hon i vagnen på vägen hem! Hon hade ont i benen på kvällen och blev ledsen när hon skulle äta! Hon somnade ganska tidigt och på tisdagen var hon som vanligt igen!
Vi skjutsade mamma och Berndt till flygplatsen igår! De åkte till Teneriffa! Är så avis! Skulle vara så skönt med lite sol och värme!  Men det får vi ta en annan gång!
Var ute och gick i 80 minuter på dagen idag! Helt underbart väder! Även om det var dåligt plogat och sandat så njuter jag av varje steg jag tar! Så skönt att ha möjlighet att gå ut på dagtid!
Nej nu har Melina vaknat och börjat tugga på handen så det är nog bäst jag ger henne lite mat nu!!

GLÖM INTE ATT LÄMNA EN LITEN KOMMENTAR!! =o)


Marieberg!

Vaknade imorse och var sugen att gå en promenad eftersom det inte blivit någon de senaste dagarna pga vädret! Men det började regna så det blev ingen idag heller! Istället tog vi en sväng till Marieberg tillsammans med Ida och Thelma.
Idag kunde jag inte stå emot längre! Har tittat på en supersöt rosa vår/sommar-jacka till Melina varje gång jag är på HM och idag slog vi till! Hon kommer vara så söt i den! Blev storlek 74 så det är ett tag kvar tills hon kán ha den.
Igår var jag äntligen och klippte mig och gjorde slingor! Skönt att få en stund för sig själv och bli lite ompysslad! Är så skönt när någon håller på med håret! Skulle kunna sitta där i timmar hehe =o) Mamma passade på att komma hit efter och ta lite kort på oss alla tre eftersom vi båda fixat håret i veckan!

Ikväll blir det väl melodifestivalen antar jag! Finns ju inget roligt att se på tv... Någon som har tips på en bra serie???



Melinas nya jacka!


Melinamys!

Härligt att vakna upp till strålande sol och blå himmel! Jag får sån lust att hitta på massa saker och får extrem lust att städa och fixa hemma! Tyvärr är det ju så trångt i vårt lilla hus så det känns mindre roligt att greja eftersom man mer eller mindre flyttar runt allt! Det blev en 7 km lång promenad istället för städ med Niklas och Melina på förmiddagen! Lite för blåsigt men helt underbart i solen!
Tog en latte med brorsan på eftermiddagen och sen var han med hem till oss! Som vanligt sov Melina.
Nu ikväll ville Melina besöka pappa på jobbet så det blev en liten tur till Ericsson.
Melina fick göra det hon älskar när vi kom hem - bada! Man ser verkligen på henne hur hon njuter! Hon blir supernöjd när jag lägger henne på skötbordet (på golvet) och när hon hör att jag tappar upp vatten i baljan! Hon brås nog på sin mamma och mormor! =o) Jag själv ska nog ta mig ett bad hemma hos mamma imorgon! Saknar verkligen att inte ha badkar! Det är ett måste i nästa hus!

Nu ska Melina och jag ha mamma/dottermys i soffan! Hon ligger här bredvid mig och väntar på att jag ska blogga klart! Hon hittade sin tumme igår kväll och den tar hon till när nappen ramlar ur!

PS, kan tipsa om nya Loka vattenmelon! Mums! =o)


RSS 2.0