Ögonfluss

I lördags fick vår lilla stumpa ögonfluss på ett öga, så synd om henne, det rinner och geggar men idag börjar det bli lite bättre - äntligen!

Vi hade bestämt oss för att gå på babysim med Melina men det verkar vara svårt att få en plats. En grupp börjar i Kumla imorgon och den är full och nästa börjar i höst. På Hagabadet är det fullt också, och nu väntar jag svar från Hallsberg. Vill verkligen göra detta! Många tipsar om Brickebacken men söker man på internet så verkar det bara som det finns på Haga-badet i Örebro, någon som vet? Tydligen ska man tydligen anmäla sig innan man ens är gravid för att få plats? Tycker det är konstigt att man inte kollar av och skapar fler grupper om det efterfrågas?!
Men men, får jag vidare!

Imorgon är det dags för återträff med föräldragruppen! Ska bli trevligt! Hoppas att alla dyker upp!

Vi har börjat leta hus igen, och det lutar åt ett hus i Hällabrottet. Skulle helst vilja bo kvar i Kumla men man får mycket mer hus för pengarna i Hällabrottet och vi vill inte bara bo men vill ha yta iallafall. Så då får vi nog flytta på oss 4 km.... Det gäller att vi får vårt hus sålt också! Men det ska nog inte vara problem, vi hade ju bud på huset i somras när vi bestämde oss för att bo kvar! Men vi känner att det är trångt att vara en till i vårt lilla hus. Även fast inte Melina i sig tar någon plats så är det ju alla saker vi har till henne, babysitter, vagn mm. Och det finns inte mycket yta att lära sig krypa och gå på här! Det här huset vi har tittat på nu har MYCKET yta - me like! =o)

Förresten fick vi "riktigt" skratt i fredags igen när vi gjorde lite ljud! Så nu fick Niklas höra det också! Hon är för härlig vår lilla älskling!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Har hittat din blogg via din mammas på na.se...

Vi har fått plats på Hagabadets babysim, stod länge som reserv så vi hade tur. Vet andra reserver som inte fick plats. Finns på Brickebackens bad i "privat" regi men känner en som gått där och är nöjd. Heter Babysim Örebro.Jag mailade dom men det var fel adress så ring om ni vill ha plats!!



På hemsidan står det bl.a:



Ni kan anmäla er

via telefon 019-125907 14.00-19.00 Mån-Fre

eller 070-4856300 08.00-19.00 alla dagar.

Går även att maila oss [email protected]

eller SMSa.

De uppgifter vi behöver då är, barnets för och efternamn

och dom 6 första siffrorna när barnet är fött och telefon nummer så vi kan meddela er när ni fått plats

vi kommer även att bekräfta att vi mottagit er anmälan



Hemsida: http://hem.bredband.net/mikwall/index.html



Hoppas ni får plats där...! Verkar vara lättare.

//Anna

2011-03-02 @ 17:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0