Älsklingen 7 månader

Ytterligare en månad har passerat i Melinas liv! Det går otroligt fort! Och det händer så mycket så snabbt! Nu kan lilla älsklingen sitta utan stöd, iallafall tills hon ser något på håll då hon kastar sig åt sidan eller framåt! Men hon blir stadigare för varje gång hon sitter och idag klarade hon tom att ta en sak från sidan och trycka upp sig till sittandes igen! Hon är så snäll och duktig! Sover hela nätterna, äter allt, och är alltid go och glad! Det är inte ofta hon är ledsen, bara när hon är lite för trött. Hon är inte heller lika mammig och pappig längre så nu kan andra hålla i henne, iallafall ibland! =o)

Imorgon är det dags att köra kartonger till vårt nya boende, eller till grannens garage! (Tack Jimmy och Jenny att vi får ställa lite saker där) Blir ju mindre kvar på torsdag då plus att vi inte har mer plats inne att ställa kartonger som är färdigpackade på! Så det blir kanon det här! Kan inte fatta att det är så nära nu! Sista helgen i det här huset. Känns lite konstigt med det ska bli så underbart skönt med lite yta!!!

Vi har varit inne till Örebro nästan varje dag den här veckan! Vi har bla hälsat på mamma som är inlagd på sjukhuset för att få speciell strålning (läs mer om det på hennes blogg (Birgitta Stenefjord)) Så den här veckan har gått fort vilket jag inte tror att det gör för henne! Hoppas att helgen går fort för hennes skull så hon får komma hem snart!!

Tror nog det får bli en tidig kväll idag så man orkar med morgondagen! Och Melina somnade strax efter 7 så risken är hon vill upp vid den tiden imorgon bitti! Niklas är ute och äter med jobbet och inget bra på tv så det är nog lika bra att läsa bok och sova!!!

Kommentarer
Postat av: Niklas Mänd

Älskar er båda två mest utav allt mina älsklingar.puss puss

2011-06-17 @ 22:14:25
Postat av: Mormor

Godmorgon från USÖ! Texten bara hoppade iväg när jag skrev första gången! Att ni har varit här i veckan och besökt mig så många ggr har gjort att tiden inte alls känns så lång längre. Nu är det bara lör-tis kvar! Hoppas det går bra idag med att flytta kartonger! Och ge söta Melina den största kramen! Det är klart att du får en också! Mamma/Mormor

2011-06-18 @ 06:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0