Melina 6 månader

Förstår inte hur fort tiden går! Melina är redan 6 månader - ett halvår! Hon bara växer och mår bra! Alltid glad och go och snäll! Tyvärr lite blyg ibland och det funkar inte med någon annan än mig och Niklas, konstigt!
Det var dags för 6-månaders läkarbesöket idag också! Det har alltid gått jättebra förut när de ska mäta henne mm men idag blev hon ledsen! Tom svårt att få henne att ligga still på vågen men till slut fick vi en vikt, 6370 gr! Så nu går det undan! Hon mår nog bra av ersättning och vanlig mat! 64 cm lång är hon nu! Växt 18 cm på 6 månader! Allt såg bra ut - skönt!

Vi firade med lite jordgubbstårta idag! Men Melina fick nöja sig med att smaka banan! Supergott tyckte hon!
Började med välling som kvällsmål för några dagar sen! Gick jättebra i två dagar men igår grimarserade hon och fick kväljningar när hon försökte äta! Gjorde då en flaska ersättning istället men då trodde hon att det var samma så hon vägrade ta den också! Väntade några minuter och testade igen med ersättning. Hon var väldigt skeptisk men kom på att det inte var vällingen och åt upp flaskan till slut!
Vi har iallafall haft tur att hon haft det så lätt att lära sig äta nya saker! Hon är verkligen galen i gröt och gapar stort! Från början "tuttade" hon i sig från skeden men nu har hon fått in ät-tekniken! Skönt!

Bara en dryg månad nu till flytt!! Längtar massor!


Kommentarer
Postat av: Jonas Z

Och jag sa "Bara 6 månader!!!" när Alexandra och jag pratade om er idag. Känns som en evighet sen du var på jobbet senast. Ett stort halvårsgrattis till Melina i alla fall.

2011-05-17 @ 23:37:58
Postat av: Mormor

Glá och gó! Snart kanske hon tillåter att någon annan än mamma och pappa håller i henne? Hoppas! Kram till er!

2011-05-18 @ 08:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0