Från rygg till mage


Burr, vart tog "sommaren" vägen? Fryser som bara den och har absolut ingen lust att gå utanför dörren... Men det ska ju vända i helgen igen så då får man njuta igen!
Påsken var riktigt bra! Underbart väder och umgänge med våra familjer! Niklas var ledig hela veckan efter påsk så vi passade på att börja rensa och packa om lite inför vår kommande flytt. Mycket kvar än men det känns bra att ha börjat! Nu har man helt tappat lusten att göra något här hemma eftersom vi ska flytta! Det står kartonger och saker överallt så det är inte lätt att röra sig här hemma! Men nu vet vi ju att det är mindre än 2 månader kvar tills vi får större! Ska bli såååå underbart!!!

Imorgon är det dags för sista gången på babysim! Det är så kul att se vilka framsteg Melina har gjort från första gången! Hon sparkar för fullt i vattnet, precis som om hon simmar. Som tur är kommer vi ha möjlighet att gå minst tre onsdagar till att bada eftersom det inte kommer vara någon fortsättningskurs förrens i höst! Nackdelen är bara att det kommer vara mer folk där då de slår ihop det med en annan grupp, men det är ju inte säkert alla kommer! Kul att ha lite aktiviteter planerat! Annars händer det inte så mycket!

Igår vände vår älskade lilla tjej på sig från rygg till mage två gånger! Hon utvecklas och förändras varje dag som går! Roligt att se alla framsteg! Hon är så himla stabil nu när hon lagt på sig lite! Hon får ersättning de flesta mål och så äter hon gröt! Hon har även testat potatis, palsternacka, morötter mm. Även om gröten är favoriten så går det andra i också efter lite tvekan! Hon börjar bli så stor vår lilla underbara tjej! =o)

Glad tjej på väg till babysim:


Kommentarer
Postat av: Mormor

Hon har också blivit mammas o pappas flicka. Gillar mormor mest när hon håller sig på avstånd. Melina är lika söt som sin mor! Puss o kram

2011-05-03 @ 14:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0